Media

środa, 25 Czerwiec 2014, 09:11
Jerzy Wierzbicki - inicjator prac i współautor systemu jakości mięsa wołowego Quality Meat Program – pierwszego w Polsce systemu zapewniania jakości w mięsie czerwonym.
Więcej
poniedziałek, 31 Marzec 2014, 11:08
Jeżeli firma chce budować swoją markę w oparciu o system jakości, to oferowanie wołowiny QMP jest dobrym wyborem, bo konsument doceni jej zalety - uważa prezes Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego Jerzy Wierzbicki.
Więcej
poniedziałek, 16 Wrzesień 2013, 12:31
Producenci mięsa chcą zahamować spadek spożycia wołowiny, zwiększając jego jakość. Ma ją zagwarantować nowy system certyfikacji.
Więcej
poniedziałek, 17 Czerwiec 2013, 13:00
Gdy słoneczne dni zdają się nie mieć końca, a wszystko wokół tonie w zieleni to znak, że wielkimi krokami zbliża się lato. Ta upragniona pora roku przynosi ze sobą zastrzyk dobrego samopoczucia.
Więcej
czwartek, 18 Kwiecień 2013, 13:30
Większości z nas dobra wołowina kojarzy się przede wszystkim z polędwicą i wysoką ceną.
Więcej
środa, 13 Marzec 2013, 21:00
Ruszyła kampania promocyjna "QMP-wołowina zawsze dobra", której celem jest przekonanie rolników, hurtowników i zakłady mięsne do produkcji wysokiej jakości mięsa wołowego.
Więcej
wtorek, 11 Wrzesień 2012, 14:06
Wołowina jest naszym hitem eksportowym, ale jej spożycie wśród polskich konsumentów wciąż spada.
Więcej
czwartek, 6 Październik 2011, 13:00
To może się udać: pobudzenie i rozwój konsumpcji wołowiny w Polsce, budowa sprawnie działającego łańcucha produkcji i dostaw mięsa wysokiej, certyfikowanej jakości, z którego korzyści odniosą wszyscy jego uczestn
Więcej